Tillbaka till startsidan


 photo mini1.jpg


Välkommen till min blogg! Mitt namn är Natalie (mellannamn: Elisabet), och jag är en 20 år gammal tjej uppvuxen och bosatt i en förort söder om Stockholm. Gick ut medieprogrammet i gymnasiet 2012 och har sedan dess sysslat med lite olika grejer. Det här är min blogg om allt som flyger runt i min skalle - både det roliga, tråkiga, galna, det bra och det dåliga. Den är som en dagbok skulle man kunna säga, men också ett ställe där jag kan dela med mig av musik och annat soft. Har du kikat in här och gillat det du sett får du gärna följa mig via Bloglovin. Det är bara att klicka på bilden här under:


Follow on Bloglovin


Back to school.

Jaha, då var första skoldagen avklarad då. Kändes verkligen konstigt att sitta i ett klassrum igen efter att ha gått ut gymnasiet för så länge sen, men fan vad kul det är att ha kommit igång med något – äntligen! Från och med imorgon börjar det riktiga schemat, och då blir det skola på fullt allvar. Jag kommer gå två så kallade "modulveckor" först tillsammans med en grupp på ca. 50 personer (modulvecka är typ ett fancy ord för prova-på-vecka, för er som undrar), och under de veckorna kommer man göra massor av olika tester, lär sig om de olika kurserna och ha individuella samtal. Sen är det dags att välja inriktning. Kryssade preliminärt i hotellreception med fördjupning i konferens som mitt val. Tyckte att det lät roligast, och det var också skälet till att jag valde just den här utbildningen. Ska hålla tummarna riktigt hårt för att jag kommer in på den inriktningen. Det är ju begränsat antal platser, så man vet aldrig.

Nu är jag supertrött och vet inte riktigt hur jag ska orka ta tag i mitt hemmaliv, men det ordnar sig nog. Diskas det inte idag så diskas det en annan dag. Hakuna matata.Kommentera inlägget:Namn:


E-post (helt valfritt, bara jag som ser):

Bloggadress:

Kommentar: