Tillbaka till startsidan


 photo mini1.jpg


Välkommen till min blogg! Mitt namn är Natalie (mellannamn: Elisabet), och jag är en 20 år gammal tjej uppvuxen och bosatt i en förort söder om Stockholm. Gick ut medieprogrammet i gymnasiet 2012 och har sedan dess sysslat med lite olika grejer. Det här är min blogg om allt som flyger runt i min skalle - både det roliga, tråkiga, galna, det bra och det dåliga. Den är som en dagbok skulle man kunna säga, men också ett ställe där jag kan dela med mig av musik och annat soft. Har du kikat in här och gillat det du sett får du gärna följa mig via Bloglovin. Det är bara att klicka på bilden här under:


Follow on Bloglovin


Något utav det mysigaste jag vet.

Jag bor i en relativt gammal lägenhetsbyggnad, från 60-talet någon gång om mitt minne inte sviker mig. Det finns givetvis vissa nackdelar med att bo så – bland annat den halvtaskiga isoleringen som märks av under hösten och vintern (usch vad kallt det kan bli när utetemperaturen sjunker, speciellt när man bor i hörnet och längst ner), men en sak jag verkligen älskar med gamla lägenheter som denna är att det är lyhört.
 
Nu kanske jag enbart känner så eftersom jag haft tur och flyttat in i en port där hyresgästerna är lugna, men det är ju så mysigt att höra grannhunden springa omkring och busa precis ovanför mig, eller paret som äger hunden asgarva ihop.
 
Ja, för min del är det i alla fall bara kul att höra lite av vad som händer i lägenheterna runtomkring mig. Det livar upp vardagen på ett positivt sätt, och jag hoppas de känner detsamma om mig och min hemska sångröst i duschen. Får de sig ett gott skratt på grund av det så har jag lyckats med att vara en bra granne.
 
Min favoritlykta just nu. Tyckte den passade för inlägget, så den fick hänga med.
Köptes på Lagerhaus för sisådär två år sen. Finns liknande att hitta här.Kommentera inlägget:Namn:


E-post (helt valfritt, bara jag som ser):

Bloggadress:

Kommentar: