Födelsedagshelg.

De senaste dagarna har det varit fullt upp för min del. Mycket skola, mycket städning, tvättstugetid, födelsedagsplanering, sömnbrist, och så flög min pojkvän ner från Luleå igår kväll också — äntligen! Shit vad jag har saknat honom, det är inte klokt! Kändes helt surrealistiskt att få bli omhållen igen.

Men ja, som ni kanske förstår har jag inte haft en endaste tanke på att fotografera och blogga mitt i allt detta härliga kaos, och inte heller mycket tid över till det. Resten av veckan kommer fortsätta på ungefär samma sätt.
 
Imorgon blir det att fixa det sista med städningen (slutar skolan vid lunch så kommer ha gott om tid till det för en gångs skull), baka morotskakemuffins och tagga till inför födelsedagsfirandet på kvällen. Hoppas bara att det blir lyckat och att alla går därifrån nöjda sen. Vore trist om det slutade på något annat sätt.
 
Sen är jag ju såklart jätteglad för att min pojkvän kommer vara här på söndag också. Känns varmt och gosigt i hjärtat att veta om att han åkte ner just den här veckan för att han ville vara med mig när jag fyller år. What a dude, huh? Kommer bli dunder.
 
Ha en bra helg nu hörrni, och ta hand om er!
 

Tillbaka till startsidan


 photo mini1.jpg


Natalie, 20 år, uppvuxen och bosatt i en förort söder om Stockholm stad. Det här är min blogg om allt som flyger runt i min skalle, både det dåliga och det bra.


Follow on Bloglovin