Tillbaka till startsidan


 photo mini1.jpg


Välkommen till min blogg! Mitt namn är Natalie (mellannamn: Elisabet), och jag är en 20 år gammal tjej uppvuxen och bosatt i en förort söder om Stockholm. Gick ut medieprogrammet i gymnasiet 2012 och har sedan dess sysslat med lite olika grejer. Det här är min blogg om allt som flyger runt i min skalle - både det roliga, tråkiga, galna, det bra och det dåliga. Den är som en dagbok skulle man kunna säga, men också ett ställe där jag kan dela med mig av musik och annat soft. Har du kikat in här och gillat det du sett får du gärna följa mig via Bloglovin. Det är bara att klicka på bilden här under:


Follow on Bloglovin


Cozy schmozy in mah crib tonight.

Sitter med ljusslingorna tända bakom gardinen och äter mellanmål (apelsin och grekisk yoghurt med gojibär) framför lite youtube-klipp just nu. Följer både skönhetskanaler, humorkanaler och spelkanaler där – något jag gjort i flera år från och till. Tycker det är ett soft tidsfördriv eftersom det inte är särskilt krävande. Man sitter ju bara och glor en stund och oftatst så blir reslutatet att man får sig ett skratt eller inspirerande idéer. What's not to like about that?

Hör fåglar kvittra utanför fast än solen gått ner och känner att det här är en nog riktig myskväll ändå. Är nöjd med hur dagen har gått sen jag kom hem, har bara mått bra efter illamåendet och mensvärken försvann. Såna dagar ska man inte ta förgivet!
 Kommentera inlägget:Namn:


E-post (helt valfritt, bara jag som ser):

Bloggadress:

Kommentar: