Tillbaka till startsidan


 photo mini1.jpg


Välkommen till min blogg! Mitt namn är Natalie (mellannamn: Elisabet), och jag är en 20 år gammal tjej uppvuxen och bosatt i en förort söder om Stockholm. Gick ut medieprogrammet i gymnasiet 2012 och har sedan dess sysslat med lite olika grejer. Det här är min blogg om allt som flyger runt i min skalle - både det roliga, tråkiga, galna, det bra och det dåliga. Den är som en dagbok skulle man kunna säga, men också ett ställe där jag kan dela med mig av musik och annat soft. Har du kikat in här och gillat det du sett får du gärna följa mig via Bloglovin. Det är bara att klicka på bilden här under:


Follow on Bloglovin


Usch, vilket skitväder...

Eller som min mamma brukade säga, "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." Tycker vanligtvis det är mysigt med regn, men det är så trist när man vet att man måste ut i det. Sitter med en kopp kanelkaffe och försöker göra ett slags schema för allt vuxentrams jag måste få gjort idag. Diska the pile of doom (som faktiskt inte alls är så hemsk, bara det att jag inte har lust att ta tag i den) kan jag göra inhomus, men sen ska jag ta ut vanliga sopor och torrsopor, handla, fylla på busskortet och så vidare, och då måste jag ju lämna min lägenhet. Huvva. Vi får väl se hur det går med det. Sen har jag tänkt rensa ut en del grejer idag också, mest från badrumsskåpet och byrån i sovrummet, typ smink och sånt. Använder ju knappt hälften av det.
 
 
Koppen har jag köpt Indiska. Dricker bara ur kopparna jag köpt där, för det känns liksom bättre om man dricker ur något som är fint. Kaffet eller teét blir godare på något magiskt sätt. Har två stycken just nu: den här och den jag la upp bild på igår. Brukade äga en till, men en viss individ (*host* min pojkvän *host*) tog sönder den tredje i vintras, så nu är det bara mini-koppen och jumbo-koppen kvar.Kommentera inlägget:Namn:


E-post (helt valfritt, bara jag som ser):

Bloggadress:

Kommentar: