Tillbaka till startsidan


 photo mini1.jpg


Välkommen till min blogg! Mitt namn är Natalie (mellannamn: Elisabet), och jag är en 20 år gammal tjej uppvuxen och bosatt i en förort söder om Stockholm. Gick ut medieprogrammet i gymnasiet 2012 och har sedan dess sysslat med lite olika grejer. Det här är min blogg om allt som flyger runt i min skalle - både det roliga, tråkiga, galna, det bra och det dåliga. Den är som en dagbok skulle man kunna säga, men också ett ställe där jag kan dela med mig av musik och annat soft. Har du kikat in här och gillat det du sett får du gärna följa mig via Bloglovin. Det är bara att klicka på bilden här under:


Follow on Bloglovin


Det här blev kvar.

Sa att jag skulle rensa ur badrumsskåpet och byrån, och det gjorde jag också. Go me! Sminket och skönhetsprodukterna var det jag tog tag i idag, och shit vad mycket det var som var som behövde kastas. Fanns massor av nagellack som hade blivit sega, ansiktsprodukter som gått ut för över ett år sen, trasiga sminkborstar, pudersmink som krossats (slängde bland annat mitt favoritrouge från Nouba. Kändes skitsynd, men det går inte att använda när det är så pudrigt för det blir alldeles för mycket och ser inte bra ut alls) och en hel del till. Sen hittade jag en bunt med produkter som jag glömt bort att jag hade. Sånt är alltid trevligt, speciellt om det är lite dyrare grejer som man inte har råd att köpa nytt av.
 
Här är det som jag valde att behålla (jag slängde ungefär lika mycket, säkert lite mer):
 
 
Hade de flesta av de här grejerna liggandes löst i badrumsskåpet, huller om buller. Organiserat kaos skulle man kunna kalla det, för jag har alltid lyckats placera dem där jag snabbt kan hitta dem igen. Kändes dock bättre att sätta dem i en glasbehållare nu när jag ändå höll på att fixa. Det ser mycket bättre ut så, don't you think?
 
 
En bild på allt som är kvar, minus nagellack och hårvård: ansiktskrämer, ögonskuggor, nagelvård, mascara, parfym, borstar, foundation, primers etc. Det mesta i sminkväg som jag brukar använda är från märket E.L.F. (eyes lips face) – de testar inte på djur och har billiga priser.
 
 
Hade glömt bort de här helt! Det är veganvänliga ansikts och ögon-krämer från märket 100% Pure (rätt så dyra priser men deras produkter, och framförallt deras tvålar, är jättebra och håller länge) gjorda på helt naturligt innehåll och kaffebönor som huvudingrediens. Det är meningen att man ska ha dem på ansiktet eller under ögonen för att se piggare ut. Minns inte hur bra de funkar, men fick dem som gratisprover när jag beställde lite grejer från eleven.se en gång. Kika in där om ni har lust - priserna är helt okej om jag minns rätt. Var dock väldigt länge sen jag handlade där sist.
 
 
Provkrämer, varav hälften jag inte ens fattar vad de är till eftersom texten är på koreanska. Får väl kleta på dem på ansiktet någon gång när jag känner mig äventyrslysten och hoppas på det bästa.
 
 
Och sist men inte minst en massa pafymprover, som jag också hade glömt bort. Har till och med en liten behållare med herrparfym där: Davidoff Adventure, min gamla favorit när jag var typ 15 år. Fick den med ett nummer av Cosmo och tyckte den luktade så jävla gott, så behöll den för att sniffa på lite då och då. Ibland hade jag på mig den själv också. Vet inte om jag var en aning onormal som tonåring, men vem bryr sig? Do what you want and screw the rest.Kommentera inlägget:Namn:


E-post (helt valfritt, bara jag som ser):

Bloggadress:

Kommentar: